Irina - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVNTJK ) [photo_00] PID-5J7DCYVNTJK

35 MDL 2026-05-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVNTJK
Irina - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă3   » 3 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Irina, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Irina: De origine greacă, însemnând "pace".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Irina

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Irina. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Numele Irina este un nume cu rădăcini puternice în tradiția creștină, fiind asociat în special cu sărbătorile de iarnă, precum Crăciunul și Anul Nou.

Este un nume care inspiră căldură, bucurie și spiritualitate în această perioadă specială a anului.

Pentru a sublinia atmosfera magică a sărbătorilor, decorațiunile din placaj de mesteacan personalizate cu numele Irina sunt alegerea perfectă.

Aceste decoratiuni aduc un farmec aparte în orice locuință și reamintesc de frumusețea și semnificația acestui nume binecuvântat.

Investiția în decorațiuni din placaj de mesteacan cu numele Irina nu numai că îți va îmbogăți ambientul cu un aer festiv și cald, dar va și adăuga o notă personală și unică fiecărei sărbători.


Numele Irina este un nume plin de semnificație în timpul sărbătorilor de iarnă, iar decorațiunile din placaj de mesteacan personalizate cu acest nume sunt alegerea ideală pentru a aduce un plus de magie și căldură în orice locuință.