Lidia - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVMJB4 ) [photo_00] PID-5J7DCYVMJB4

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVMJB4
Lidia - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Lidia, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Lidia: De origine greacă, însemnând "femeie din Lydia" (o regiune în Asia Mică).Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Lidia

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Lidia. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Lidia , un nume care străbate timpurile, evocând noblețe și tradiție.

În această perioadă a sărbătorilor de iarnă din religia creștină, Lidia își găsește locul ca un simbol al caldurii și al bucuriei familiei.

Pentru a completa atmosfera magică a acestui sezon, nimic nu se compară cu decorațiunile din placaj de mesteacan personalizate cu numele Lidia.

Aceste piese delicate aduc un aer autentic și intim în casa oricui, transformând orice colț într-un colț al povestirii tradiționale de Crăciun.

Așadar, pentru a oferi un cadou cu adevărat special sau pentru a împodobi propriul cămin cu rafinament, nu ezitați să achiziționați decorațiuni de placaj de mesteacan cu numele Lidia.


Oferă cadouri care încântă și adaugă un strop de magie în viața celor dragi!