Lilia - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVMI38 ) [photo_00] PID-5J7DCYVMI38

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVMI38
Lilia - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă2   » 2 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Lilia, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Lilia: Variantă a numelui Lilian, de origine latină, însemnând "floare de crin".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Lilia

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Lilia. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Lilia: Nume cu Înțeles în Sărbătorile de Iarnă

Pentru cei care poartă numele Lilia, sărbătorile de iarnă înseamnă mai mult decât o simplă perioadă festivă.

Această perioadă este o reafirmare a credinței creștine și a valorilor familiale.

Numele Lilia evocă eleganță și frumusețe, iar în timpul sărbătorilor de iarnă, acesta capătă o aură specială, amintind de puritatea și bucuria nașterii lui Isus Hristos.

Decorarea casei cu elemente de placaj de mesteacan cu numele personalizat Lilia aduce un sentiment de căldură și autenticitate în decorul sărbătorilor.

Mesteacanul este un simbol al înnoirii și purității, perfect potrivit pentru a sublinia semnificația profundă a acestui nume în perioada sărbătorilor de iarnă.

Procurarea decoratiunilor din placaj de mesteacan cu numele Lilia este o alegere inspirată pentru a accentua atmosfera magică a sărbătorilor și pentru a oferi un cadou cu adevărat memorabil celor dragi.

Fiecare detaliu contează în crearea unei atmosfere de sărbătoare autentice, iar aceste decoratiuni personalizate vor aduce o notă de rafinament și eleganță în orice spațiu.


Aceste decoratiuni nu sunt doar elemente de design, ci și simboluri ale purității și frumuseții, aducând o notă de căldură și autenticitate în decorul sărbătorilor.