Lucrezia - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVMGPS ) [photo_00] PID-5J7DCYVMGPS

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVMGPS
Lucrezia - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Lucrezia, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Lucrezia: De origine latină, însemnând "câștig" sau "profit".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Lucrezia

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Lucrezia. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Lucrezia este un nume elegant și plin de semnificație, adesea asociat cu grație și rafinament.

În perioada sărbătorilor de iarnă în religia creștină, numele Lucrezia poartă cu sine o notă de caldă solemnitate și bucurie, amintind de momentele de împăcare și înțelegere în familie.

Pentru a sublinia și mai mult această atmosferă magică, nimic nu se compară cu decorațiunile personalizate cu numele Lucrezia.

Aceste decorațiuni aduc o notă de naturalețe și eleganță în orice încăpere, accentuând frumusețea și unicitatea numelui și a momentelor speciale petrecute alături de cei dragi. Investiția în aceste decorațiuni reprezintă nu doar o modalitate de a aduce un plus de frumusețe în decorul casei, ci și o amintire eternă a sentimentelor de căldură și armonie din timpul sărbătorilor de iarnă.


Înconjurați-vă de magia sărbătorilor de iarnă și subliniați frumusețea numelui Lucrezia cu elegantele și personalizatele decoruri de placaj de mesteacan.