Magdalena - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVMF50 ) [photo_00] PID-5J7DCYVMF50

35 MDL 2026-05-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVMF50
Magdalena - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Magdalena, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Magdalena: De origine ebraică, însemnând "loc de mulțumire" sau "turn de veghe".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Magdalena

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Magdalena. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Magdalena și Sărbătorile de Iarnă în Creștinism

NumeleMagdalena, un nume cu rezonanță în creștinism, evocă adesea imaginea unei femei puternice și devotate.

În perioada sărbătorilor de iarnă, numele își găsește o semnificație aparte, fiind asociat cu bucuria, speranța și generozitatea, aspecte centrale ale credinței creștine.

Să știți că decorarea casei cu placaj de mesteacan personalizat cu numele Magdalena poate aduce o notă de eleganță și căldură în atmosfera sărbătorilor.

Este o modalitate subtilă, dar semnificativă, de a marca importanța numelui și de a aduce în prim-plan valorile creștine asociate acestuia.

Acest tip de decorare nu numai că adaugă o notă distinctivă spațiului, dar și reamintește persoanei că numele ei are o semnificație profundă și că este parte dintr-o tradiție și istorie mai largă.


Achiziționarea unor decorațiuni de placaj de mesteacan personalizate cu numele Magdalena nu doar îmbogățește estetica casei, ci și onorează tradițiile și valorile creștine asociate acestui nume venerabil.