Mariana - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVME0K ) [photo_00] PID-5J7DCYVME0K

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVME0K
Mariana - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Mariana, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Mariana: Femininul lui Marian, o formă feminină a lui Marius, care are origini latine și înseamnă "militar" sau "marțial".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Mariana

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Mariana. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Mariana este un nume cu o adâncă semnificație religioasă în perioada sărbătorilor de iarnă în creștinism.

În această perioadă specială, numele Mariana evocă imaginea Maicii Domnului și a Nașterii Domnului, aducând în sufletele credincioșilor sentimente de bucurie, speranță și căldură familială.

Pentru a celebra aceste momente magice și a aduce o notă personală și caldă în decorul sărbătorilor, decorarea cu placaj de mesteacan personalizat poate fi o alegere perfectă pentru cei care poartă numele Mariana.

Aceste decoratiuni, realizate cu atenție și rafinament, adaugă un farmec aparte spațiului și pot deveni piese de patrimoniu în familie.

Alegerea unei decoratiuni din placaj de mesteacan cu numele Mariana va aduce nu doar frumusețe în casă, ci și o conexiune profundă cu tradițiile și valorile religioase, întărind astfel legătura spirituală în timpul sărbătorilor de iarnă.


Decoratiapersonalizata cu numele Mariana poate transforma orice spațiu într-un sanctuar al căldurii și bucuriei, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, iar decorarea cu placaj de mesteacan personalizat este modalitatea ideală de a sublinia această semnificație profundă și de a aduce un farmec aparte în casa ta.


Într-o lume plină de zgomot și agitație, un simplu obiect decorativ poate aduce liniște și aducere aminte a valorilor esențiale ale vieții.