Marius - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVMDGO ) [photo_00] PID-5J7DCYVMDGO

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVMDGO
Marius - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Marius, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Marius: Tot de origine latină, care are origini latine și înseamnă "militar" sau "marțial".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Marius

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Marius. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Marius și Sărbătorile de Iarnă în Creștinism

Pentru un Marius, bucuria sărbătorilor de iarnă în creștinism aduce o semnificație aparte.

Numele său, încărcat de tradiție și istorie, strălucește în lumina magiei Crăciunului și a Noului An.

Pentru a accentua această atmosferă și a aduce o notă personală aparte, nu există o alegere mai potrivită decât decorațiile din placaj de mesteacan personalizate cu numele Marius.

Aceste decorații de placaj de mesteacan nu sunt doar simple accesorii, ci reprezintă o modalitate subtilă de a sublinia individualitatea și conexiunea cu tradițiile. Fiecare detaliu este fin lucrăt pentru a reflecta autenticitatea și calitatea, transformând casa într-un sanctuar al căldurii și al bucuriei în această perioadă specială.

Procurând aceste decorații personalizate, veți aduce un zâmbet pe fața lui Marius și veți crea un ambient care va aminti de bucuria și frumusețea sărbătorilor de iarnă pentru mulți ani de acum înainte.