Matei - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVMAAK ) [photo_00] PID-5J7DCYVMAAK

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVMAAK
Matei - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Matei, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Matei: De origine ebraică, însemnând "dar de la Dumnezeu".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Matei

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Matei. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Matei este un nume cu rezonanțe puternice în sărbătorile de iarnă ale religiei creștine, fiind asociat adesea cu nașterea lui Iisus Hristos.

Pentru a aduce o notă personală și caldă în decorul sărbătorilor, nimic nu se compară cu o decorație personalizată cu acest nume.

Imaginează-ți atmosfera magică a Crăciunului, îmbogățită de o piesă unică, care aduce în centrul atenției frumusețea și semnificația numelui Matei.

Procurând o astfel de decorație, vei aduce un zâmbet pe fața celui căruia îi este dedicată și vei întipări în memorie momente de neuitat în timpul sărbătorilor.

Încântă-ți cei dragi cu un cadou special și autentic, ce va completa cu eleganță și emoție atmosfera de sărbătoare.


Îmbogățește atmosfera sărbătorilor cu o decoratie personalizată pentru Matei.

Nimic nu egalează caldura și semnificația adusă de o astfel de decoratie unică în timpul sărbătorilor de iarnă.