Mihail - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVM9KW ) [photo_00] PID-5J7DCYVM9KW

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVM9KW
Mihail - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Mihail, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Mihail: Forma slavă a numelui Michael, de origine ebraică, însemnând "cel care este ca Dumnezeu".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Mihail

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Mihail. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Mihail și Magia Sărbătorilor de Iarnă

Numele "Mihail" emană o forță angelică și o tradiție creștină puternică. În timpul sărbătorilor de iarnă, arhanghelul Mihail devine simbol al protecției și echilibrului spiritual. În credința creștină, sărbătorile de iarnă reprezintă timpul în care luminile și culorile aduc bucurie și speranță în inimile oamenilor.

Decorarea cu plăci de mesteacan personalizate cu numele Mihail adaugă o notă specială atmosferei festive.

Mesteacanul, simbol al purității și al regenerării, completează înțelesul numelui, iar gravura cu acest nume aduce un sentiment unic de conectare cu tradițiile și spiritualitatea sărbătorilor.

Procurarea de decoratiuni personalizate de placaj de mesteacan cu numele Mihail nu doar adaugă frumusețe spațiului tău, ci și îmbogățește semnificația spirituală a sărbătorilor de iarnă, aducând un strop de divinitate și armonie în fiecare colț al casei tale.