Monica - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVM8ES ) [photo_00] PID-5J7DCYVM8ES

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVM8ES
Monica - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă2   » 2 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Monica, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Monica: De origine greacă, însemnând "singură", "unică" sau "solitară".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Monica

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Monica. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Monica este un nume care respiră bucurie și căldură, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, își găsește o rezonanță deosebită în religia creștină. Oferind un sentiment de confort și tradiție, Monica este asociată cu momentele de împlinire și comuniune în familie.

Pentru a aduce această atmosferă plină de emoție și frumusețe în casele celor dragi numite Monica, nimic nu poate fi mai potrivit decât decorațiile personalizate.

Aceste decoruri unice adaugă un farmec aparte fiecărui colț al casei și subliniază în mod special spiritul cald al sărbătorilor.

Imaginează-ți atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă într-o casă împodobită cu grijă cu decorații personalizate cu numele Monica.


În fiecare nume și în fiecare colț al casei există o poveste, iar decorările personalizate adaugă un strop de magie și intimitate în această poveste plină de semnificație.