Nicolae - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVM7WW ) [photo_00] PID-5J7DCYVM7WW

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVM7WW
Nicolae - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Nicolae, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Nicolae: De origine greacă, însemnând "victoria poporului".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Nicolae

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Nicolae. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Nicolae - Nume cu Însemnătate în Sărbătorile de Iarnă

Numele Nicolae poartă o încărcătură profundă în perioada sărbătorilor de iarnă în religia creștină, fiind asociat cu Sfântul Nicolae, patronul generos al copiilor și al darurilor.

Este un simbol al generozității, iubirii și bunătății, aducând lumină și căldură în inimile celor din jur.

Procurarea unei decorații personalizate cu numele Nicolae este o alegere cu adevărat specială și memorabilă pentru a celebra spiritul sărbătorilor.

Aceste decoratiuni elegante aduc un plus de frumusețe și căldură în orice locuință, iar personalizarea cu numele adaugă un sentiment de apartenență și unicitate.

Încântă-ți dragul Nicolae cu o decoratie unica și deosebită, aducând magia sărbătorilor chiar în casa voastră!


Procurarea decoratiilor personalizate cu nume precum Nicolae aduce o notă distinctă și sentimentală în decorul sărbătorilor de iarnă, transformând fiecare colț al casei într-un loc plin de căldură și bucurie.