Traian - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVM3XC ) [photo_00] PID-5J7DCYVM3XC

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVM3XC
Traian - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă2   » 2 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Traian, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Traian: De origine latină, însemnând "locuitor al Romei" sau "cetățean al Romei".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Traian

Vă oferim o decorație din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Traian. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Traian este un nume cu rezonanțe puternice în cultura românească, evocând trecutul glorios al Imperiului Roman și ambiția, puterea și noblețea asociate acestuia.

În contextul sărbătorilor de iarnă în religia creștină, numele Traian poate inspira gânduri despre tradiția și valorile transmise de la o generație la alta, precum și despre bucuria și speranța aduse de nașterea lui Isus Hristos.

Procurarea unor decorații personalizate din placaj de mesteacan cu numele Traian poate aduce o notă distinctivă și plină de semnificație în decorul de Crăciun al casei tale.


Aceste decorații personalizate nu doar îmbunătățesc atmosfera festivă, ci și transmit un mesaj profund despre identitate și tradiție.