Eugenia - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLZD4 ) [photo_00] PID-5J7DCYVLZD4

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLZD4
Eugenia - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Eugenia, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Eugenia: De origine greacă, însemnând "bine născută" sau "de bună origine".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Eugenia

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Eugenia. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Eugenia - Un nume cu rezonanță nobilă, purtător de istorie și semnificație. În perioada sărbătorilor de iarnă din perspectiva religiei creștine, acest nume devine o punte între tradiție și contemporaneitate, reflectând calitățile nobile ale persoanelor ce-l poartă.

A aduce magia sărbătorilor în locuința cuiva special poartă o încărcătură de iubire și grijă.

Decoratiunile de placaj de mesteacan cu numele Eugenia sunt nu doar accesorii de Crăciun, ci și simboluri ale unui spirit autentic și cald.

Placajul de mesteacan aduce un farmec natural și durabil, iar personalizarea cu nume aduce un plus de intimitate și unicitate.

Procurarea acestor decoratiuni nu este doar o alegere estetică, ci și o investiție într-o atmosferă caldă și familială.

Fiecare detaliu al acestei alegeri reflectă nu doar bunul gust, ci și atenția acordată tradițiilor și semnificațiilor personale.

Eugenia și decoratiunile de placaj de mesteacan creează o armonie perfectă între trecut și prezent, între tradiție și individualitate. Faceți alegerea de a aduce în casa dumneavoastră această bucurie festivă și conferiți-i unicitate spațiului vostru în timpul sărbătorilor.


În fiecare bucățică de mesteacan se ascunde o poveste, iar numele Eugenia devine mărturia unui Crăciun autentic și plin de căldură.