Eleazar - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLUPG ) [photo_00] PID-5J7DCYVLUPG

35 MDL 2026-05-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLUPG
Eleazar - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă1   » 1 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Eleazar, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Eleazar: De origine ebraică, însemnând "Dumnezeu este ajutorul meu".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Eleazar

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Eleazar. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Descoperă Magia Sărbătorilor cu Decoratiuni - Eleazar

În lumina sărbătorilor de iarnă, numele Eleazar strălucește cu semnificații profunde în tradiția creștină.

Această denumire aduce aminte de speranță și lumină, reflectând momentul nașterii Domnului nostru Isus Hristos.

Pentru a îmbogăți această perioadă specială, consideră adăugarea unui element distinctiv în decorul tău - decoratiuni de placaj de mesteacan "Eleazar". Aceste piese elegante aduc o notă de autenticitate și calitate, subliniind frumusețea simplă a sărbătorilor.

De ce Eleazar?

Numele Eleazar inspiră noblețe și tradiție, iar decoratiunile de placaj de mesteacan împrumută aceeași eleganță naturală. Fiecare detaliu fin este o expresie a bucuriei și solemnitatea acestei perioade speciale.

De ce decoratiuni de placaj de mesteacan?

Placajul de mesteacan aduce cu sine o calitate aparte, conferind un aspect rafinat și autentic. Este alegerea perfectă pentru a crea un cadru plin de căldură și atmosferă primitoare în casa ta.


Descoperă frumusețea numelui "Eleazar" și adu spiritul sărbătorilor în casa ta cu elegantele decoratiuni de placaj de mesteacan care îmbină tradiția creștină cu rafinamentul natural.