Daniel - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLSVO ) [photo_00] PID-5J7DCYVLSVO

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLSVO
Daniel - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă1   » 1 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Daniel, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Daniel: De origine ebraică, însemnând "Dumnezeu este judecătorul meu".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Daniel

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Daniel. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Daniel este un nume ce emană putere și însemnătate, având rădăcini adânc ancorate în tradiția creștină.

În perioada sărbătorilor de iarnă, acest nume devine o sursă de bucurie și speranță, amintindu-ne de povestea biblică a profetului Daniel și a înțelepciunii sale.

Pentru a aduce o notă caldă și autentică în atmosfera sărbătorilor, recomandăm decorațiuni de placaj de mesteacan personalizate cu numele Daniel. Aceste piese unice vor aduce un farmec aparte în decorul casei tale, amintindu-ți în fiecare clipă de semnificația profundă a numelui tău.

Investiția în aceste decorațiuni de placaj de mesteacan nu este doar o alegere estetică, ci și o declarație de identitate. Prin aducerea numelui Daniel în centrul sărbătorilor tale, îți îmbraci casa într-un simbol al tradiției și înțelepciunii creștine.

Procurarea acestor decoratiuni este nu doar o investitie in frumusete, ci si o aducere la viata a spiritului autentic al sarbatorilor.