Damir - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLR8C ) [photo_00] PID-5J7DCYVLR8C

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLR8C
Damir - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

oferiți un cadou special cuiva drag numit Damir, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Damir: De origine turcică, însemnând "cel care împacă" sau "pacificator".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Darmir

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Damir. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Numele Damir și Magia Sărbătorilor de Iarnă

Cuvântul Damir emană o aură de noblețe și tradiție, purtând cu el semnificații adânc ancorate în cultura sârbă. În această perioadă a anului, când sărbătorile de iarnă ne îmbracă casele într-o atmosferă caldă și plină de bucurie, numele Damir capătă o importanță aparte.

Decorarea în stil tradițional devine esențială, iar un detaliu deosebit ar fi decorațiunile de placaj de mesteacan personalizate cu acest nume.

Mesteacanul, simbol al purității și rezistenței, se împletește perfect cu aura nobilă a numelui "Damir", creând astfel un cadru unic și plin de semnificație pentru sărbători.

De ce ar fi bine să procuri aceste decorațiuni de placaj de mesteacan? Ele nu sunt doar obiecte decorative, ci și amintiri durabile. Fiecare detaliu sculptat cu grijă reflectă trăsăturile distinctive ale numelui "Damir" și aduce în casă un sentiment autentic de căldură familială.

Procurând aceste decoratiuni, investești într-o atmosferă de sărbătoare autentică și personalizată, aducând bucurie și unicitate în fiecare colț al casei tale.