Bodgan - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLP54 ) [photo_00] PID-5J7DCYVLP54

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLP54
Bodgan - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă2   » 2 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Bogdan, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Bogdan: De origine slavă, însemnând "dar de la Dumnezeu".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Bogdan

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Bogdan. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Bogdan și Magia Sărbătorilor de Iarnă

În tradiția creștină, numele Bogdan emană o aură specială în perioada sărbătorilor de iarnă. Acest nume, cu rădăcini slave, aduce aminte de bucuria și generozitatea specifică Crăciunului.

Pentru a amplifica atmosfera festivă, nu există alegere mai potrivită decât decorarea cu plăci de mesteacan personalizate cu numele Bogdan. Mesteacanul, un simbol al purității și al începuturilor noi, conferă un farmec aparte spațiului tău în această perioadă magică.


Procurând decoratiuni de placaj de mesteacan cu numele Bogdan, aduci o notă personală și caldă în casa ta. Fie că alegi un ornament simplu sau un banner impunător, aceste piese vor crea o atmosferă de poveste și vor marca cu eleganță identitatea numelui Bogdan în cadrul sărbătorilor.

În concluzie, bucură-te de magia Crăciunului și a Anului Nou alături de decoratiuni autentice, ce poartă amprenta numelui Bogdan. Procurând astfel de piese, nu doar că îți împodobești spațiul, ci și îți aduci în casă o energie pozitivă și tradiție autentică.


Într-un vârtej de lumini strălucitoare și zăpadă pufină, numele Bogdan devine un imbold pentru a aduce magia sărbătorilor în fiecare colț al casei. Decoratiunile de placaj de mesteacan cu acest nume transformă fiecare moment într-o poveste de iarnă desprinsă din basme.