Andrei - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLIOW ) [photo_00] PID-5J7DCYVLIOW

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLIOW
Andrei - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă2   » 2 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

oferiți un cadou special cuiva drag numit Andrei, aceste decoratiuni de placaj de mesteacan vor crea amintiri de neuitat.

Andrei: De origine greacă, însemnând "bărbat curajos".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Andrei

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele "Andrei". Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Andrei și Semnificația Sa în Sărbătorile de Iarnă Creștine

Numele Andrei are o puternică rezonanță în tradiția creștină, fiind asociat cu Sfântul Andrei, ocrotitorul României și al pescarilor. În perioada sărbătorilor de iarnă, numele Andrei capătă o aură specială, marcând începutul Adventului în calendarul creștin.

Pentru a sublinia și celebra această tradiție, alegerea unor decorațiuni de placaj de mesteacăn personalizate cu numele Andrei devine o opțiune inspirată. Mesteacănul, ca material natural, emană căldură și autenticitate, potrivindu-se perfect atmosferei festive.

De ce Decorațiuni de Placaj de Mesteacăn?

  1. Eco-friendly: Placajul de mesteacăn este o opțiune sustenabilă, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

  2. Durabilitate și Eleganță: Mesteacănul conferă un aspect elegant și rustic, iar durabilitatea sa face ca decorațiunile să poată fi folosite în mai multe sezoane festive.

  3. Personalizare Unică: Având numele Andrei gravat pe aceste decorațiuni, adăugați o notă personală și emoțională spațiului dumneavoastră de sărbătoare.

Procurați Acum și Împărtășiți Bucuria Sărbătorilor!

Fie că doriți să decorați propriul cămin sau să oferiți un cadou special cuiva drag numit Andrei, aceste decorațiuni de placaj de mesteacăn vor crea amintiri de neuitat. Investiția în autenticitate și tradiție este întotdeauna o alegere inspirată în această perioadă magică a anului.