Anastasia - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLH9S ) [photo_00] PID-5J7DCYVLH9S

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLH9S
Anastasia - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă

Anastasia aduce cu sine speranță și bucurie, reflectând în mod sublim în atmosfera magica a Crăciunului.

Anastasia: De origine greacă, însemnând "cel care învie".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Anastasia

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele Anastasia. Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Anastasia - un nume cu rezonanțe regale, strălucind în lumina sărbătorilor de iarnă din perspectiva creștină. Însemnând "cel care va învia".

Anastasia aduce cu sine speranță și bucurie, reflectând în mod sublim în atmosfera magica a Crăciunului.

Pentru a sublinia această semnificație divină într-un mod tangibil, nu există o alegere mai potrivită decât decorațiunile de placaj de mesteacan cu numele Anastasia. Mesteacanul, cu simbolismul său de curățenie și regenerare, se potrivește perfect cu înțelesul adânc al numelui.

Imaginați-vă colțul de Crăciun decorat cu aceste piese fine și personalizate - fiecare literă a numelui strălucind în lumina festivă, amintindu-ne de învierea și lumina pe care această perioadă o aduce în sufletele noastre.

Cu siguranță, procurarea acestor decoratiuni nu este doar o alegere estetică, ci și o investiție într-o atmosferă autentică și plină de semnificație pentru perioada sărbătorilor. Anastasia devine astfel nu doar un nume, ci o poveste vie în fiecare casă care alege să îmbrățișeze această tradiție.

Încheiati anul cu un gest plin de înțeles și frumusețe - aduceți acasă decoratiuni de placaj de mesteacan cu numele Anastasia, transformând fiecare colț într-o oază de căldură și încredere în spiritul sărbătorilor de iarnă.