Alisa - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVLDFS ) [photo_00] PID-5J7DCYVLDFS

35 MDL 2026-06-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVLDFS
Alisa - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă2   » 2 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

Pentru a accentua frumusețea numelui și a celebra spiritul festiv, nimic nu se compară cu decoratiunile de placaj de mesteacan

Alisa: Varianta scurtă a numelui Alice, de origine germanică, însemnând "nobilă" sau "de încredere".Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Alisa

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele "Alisa". Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă, cu braduț și fulgi frumoși.

Numele Alisa poartă în el o aură de magie și caldura specifică sărbătorilor de iarnă, sugerând adesea imagini ale unui peisaj îmbrăcat în alb. În tradiția creștină, "Alisa" poate evoca frumusețea și puritatea, fiind asociat cu momentele speciale ale Nașterii Domnului.

Dacă dorești să aduci această atmosferă blândă și luminoasă în casa ta, decorarea cu produse din placaj de mesteacan personalizate cu numele "Alisa" poate fi alegerea perfectă. Placajul de mesteacan adaugă un farmec rustic și autentic, evidențiind calitățile naturale ale materialului.

Procurând decorațiuni de placaj cu numele "Alisa", vei oferi spațiului tău o notă distinctivă, iar fiecare privire asupra acestora te va transporta într-un univers plin de magie și bucurie. Este o modalitate unică de a aduce în casele noastre spiritul sărbătorilor de iarnă și de a crea amintiri durabile.

Îți recomand cu căldură să investești în aceste decorațiuni unice. Numele "Alisa" împletit cu placaj de mesteacan devine o poveste pe care o vei împărtăși cu cei dragi de-a lungul sezoanelor festivale. Dăruiește magie casei tale și transformă fiecare colț într-un spațiu plin de farmec și căldură.


Dăruiește casei tale farmecul sărbătorilor de iarnă cu decorațiuni din placaj de mesteacan personalizate cu numele Alisa. O alegere perfectă pentru a crea un spațiu magic și autentic.

Descoperă farmecul și căldura sărbătorilor de iarnă în fiecare colț al casei tale cu decorațiuni din placaj de mesteacan personalizate cu numele Alisa.