Alessandra - decorațiune din placaj personalizată ( PID-5J7DCYVKAY8 ) [photo_00] PID-5J7DCYVKAY8

35 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

PID-5J7DCYVKAY8
Alessandra - decorațiune din placaj personalizată

Pre Comandă1   » 1 articole disponibile instant, dar puteți comanda mai multe articole

Adaugă un aspect rustic și autentic, perfect pentru atmosfera tradițională a Crăciunului.

Alessandra: De origine italiană, o formă feminină a numelui Alexandru, însemnând "protector al oamenilor". Dimensiuni: 11.5cm x 9cm


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # nume # iarna # decoratie # fulgi # placaj # glob # personalizat

Decorație din placaj de mesteacăn pentru numele Alessandra

Vă oferim o decorațiune din placaj de mesteacăn personalizată pentru numele "Alessandra". Decorația este realizată in stilul sărbătorilor de iarnă.

Alessandra și Magia Sărbătorilor de Iarnă

Alessandra, un nume care emană eleganță și rafinament, se asociază cu bucuria și căldura specifică sărbătorilor de iarnă în religia creștină. Numele însuși, de origine italiană, aduce în minte imagini ale unei frumuseți delicate, potrivindu-se perfect cu atmosfera festivă a Crăciunului.

Pentru a adăuga o notă personalizată și magică în această perioadă specială, decorarea cu accente specifice numelui Alessandra devine o alegere inspirată. Decoratiunile de placaj de mesteacan personalizate cu acest nume aduc un farmec aparte, evidențiind în mod subtil și elegant spiritul sărbătorilor.

De ce să alegeți decoratiuni de placaj de mesteacan cu numele Alessandra? Aceste piese unice nu numai că aduc o notă de originalitate în decorul sărbătorilor, dar și subliniază importanța și frumusețea numelui dumneavoastră sau a persoanei căreia îi faceți cadoul. Placajul de mesteacan, cu textura sa caldă și naturală, adaugă un aspect rustic și autentic, perfect pentru atmosfera tradițională a Crăciunului.

Prin achiziționarea acestor decoratiuni, veți crea nu doar un ambient festiv, ci și o amintire de neuitat legată de numele Alessandra. Este o investiție într-o atmosferă plină de căldură și emoție, care va fi apreciată de cei dragi. Așadar, aduceți magia numelor și a sărbătorilor în casele voastre cu aceste minunate decoratiuni de placaj de mesteacan, iar bucuria Crăciunului va fi cu siguranță dublată.