Profesor - decoratiune din placaj personalizata ( PID-5JAL8QULHFC ) [photo_00] PID-5JAL8QULHFC

50 MDL 2026-07-01T00:00:00+00:00

Profesor - decoratiune din placaj personalizata ( PID-5JAL8QULHFC ) [photo_01]
PID-5JAL8QULHFC
Profesor - decoratiune din placaj personalizata

Pre Comandă

Inimă personalizată cu mesaj special gravat pentru profesor

-Dimensiuni: 20cm x 22cm Inima personalizată va fi un cadou pentru profesor ce va aminti de impactul său în viețile elevilor săi și de legătura specială pe care o împărtășesc.


# decorații lemn # taiere laser # laser craft # decoratii personalizate # 8 martie # ziua profesorului # anul nou # cadouri # cadou # cadouri online # cifre # trafaret # lemn # inima # heart # love # cadou pentru profesor # cadou pentru cumetrie # cadou pentru soție # cadou pentru șefă # cadou pentru educator # cadou pentru 8 martie # cadou pentru ziua indragostiților # cadou pentru mama # cadou pentru bunica # cadou pentru soră

Inimă personalizată cu mesaj special gravat pentru profesor

Dimensiuni: 20cm * 22cm

Inima personalizată va fi un cadou pentru profesor ce va aminti de impactul său în viețile elevilor săi și de legătura specială pe care o împărtășesc.

Cu un mesaj special gravat, inima devine un simbol al recunoștinței și aprecierii pentru îndrumarea și dedicarea pe care profesorul le-a oferit.

Inima cu textul personalizat pentru profesor poate reflecta cuvinte de încurajare, mulțumire pentru profesor sau inspirație, adăugând un aspect emoțional și personal acestui cadou.


Această inimă reprezintă un cadou special pentru profesor

  • La finalul anului școlar

O inimă personalizată cu un mesaj special poate fi cadoul perfect pentru a mulțumi profesorului pentru eforturile și devotamentul său pe parcursul anului școlar.

-Ziua profesorului

Cu o inimă gravată cu un mesaj personalizat dedicat profesorului, elevii pot sărbători ziua profesorului oferindu-i un cadou simbolic ce exprimă recunoștința și aprecierea lor.

-Ocazii speciale

Inima personalizată poate fi oferită ca un cadou deosebit de către elevi în momente speciale din viața lor sau a profesorului, cum ar fi 8 Martie, aniversarea sau alte evenimente importante.

-Absolvirea

După absolvire, elevii pot înmâna profesorului o inimă personalizată ca un gest de mulțumire pentru ghidarea și susținerea acordată pe parcursul perioadei de studiu.

-Începutul sau sfârșitul unei perioade de mentorat

Dacă profesorul a fost și un mentor sau un consilier pentru elev.


Comandă această inimă, este un cadou pentru profesor memorabil!