Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm ) ( PID-5JAJYBKPIIG ) [photo_00] PID-5JAJYBKPIIG

450 MDL 600 MDL

Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm ) ( PID-5JAJYBKPIIG ) [photo_01] Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm ) ( PID-5JAJYBKPIIG ) [photo_02] Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm ) ( PID-5JAJYBKPIIG ) [photo_03]
PID-5JAJYBKPIIG
Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm )

Pre Comandă

decoratie pixel art, Sabie din Placaj de Mesteacăn, handmade

Sabie pixelată din placaj de mesteacăn, decorată în nuanțe de azuriu și cyan, realizată prin tăiere laser. Unica, non-joc, doar decorațiune.


# pixel art # lemn # puzzle # decorațiuni # lasercraft # sabie # fantasy

Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt

Descoperă eleganța și originalitatea într-un singur obiect - Sabia din Placaj de Mesteacăn - PixelArt.

Realizată cu precizie prin tăiere laser, această sabie aduce în prim-plan frumusețea și detaliile pixel art-ului.

Fabricată din placaj de mesteacăn, cu o atenție deosebită acordată culorilor azurii și cyan, fiecare sabie este o adevărată capodoperă decorativă.

Este important de menționat că acest produs nu este destinat jocului, ci servește exclusiv ca o decorațiune deosebită, aducând un strop de originalitate în orice spațiu.

Poziționată pe un suport elegant sau expusă pe perete, această sabie pixelată va atrage cu siguranță atenția și va aduce o notă de rafinament în orice încăpere.

Produsul nostru, Sabia Pixelizată, este conceput exclusiv ca o decorațiune și nu trebuie considerat o jucărie. Este important să țineți cont că acest obiect nu este destinat utilizării de către copii nesupravegheați.

Avertisment:
Nu este o jucărie pentru copii: Sabia Pixelizată nu este fabricată pentru utilizarea ca jucărie și nu respectă standardele specifice de siguranță pentru jucării destinate copiilor.
Nesupravegheat de adulți: Utilizarea sau manipularea acestui produs de către copii trebuie să se facă sub stricta supraveghere a adulților responsabili.
🎨 Destinație exclusivă pentru decor:
Decorațiune pixelizată: Sabia este destinată să servească ca o decorațiune unică și nu trebuie folosită în activități care ar putea pune în pericol utilizatorul sau alte persoane din jur.
Utilizare responsabilă: Orice manipulare a produsului ar trebui să fie efectuată cu responsabilitate și conștientizare a naturii sale decorative.
Responsabilitatea utilizatorului:
Păstrați departe de copii: Recomandăm păstrarea sabiei într-un loc sigur, inaccesibil copiilor, pentru a evita orice potențiale pericole.
Informați și supravegheați: În cazul în care produsul este expus copiilor, asigurați-vă că aceștia sunt informați despre natura decorativă a sabiei și sunt supravegheați în permanență de adulți.

⚠ Prin achiziționarea și utilizarea sabiei, vă asumați responsabilitatea de a respecta aceste atenționări și de a utiliza produsul în mod corespunzător, în conformitate cu destinația sa exclusivă pentru decor.

Notă Importanță și Opțiuni Suplimentare:

Înțelegem că pot exista cereri specifice legate de utilizarea sabiei noastre Pixelizate. Dacă un client dorește să adapteze produsul pentru a fi utilizat ca jucărie și solicită o certificare specifică, vă punem la dispoziție opțiuni suplimentare:

Adaptarea Produsului pentru Utilizare Ca Jucărie:

Posibilitatea de a adăuga caracteristici specifice jucăriilor, cum ar fi mânerul ergonomic și materialul sigur.

În cazul în care clientul dorește ca sabia să fie adaptată pentru a fi considerată o jucărie, vom explora opțiuni pentru modificări corespunzătoare

Certificare la Comandă:

Putem colabora cu organisme de certificare pentru a obține un certificat specific, confirmând conformitatea cu standardele de siguranță pentru jucării.

Asigurăm că procesul de certificare este transparent și conform cerințelor legale.

Informări Suplimentare:

Furnizăm informații detaliate privind modul în care sabia poate fi utilizată în condiții de siguranță, inclusiv recomandări specifice pentru grupa de vârstă a utilizatorilor.

Consultare cu Echipa Noastră:

Recomandăm ca orice solicitare de adaptare sau certificare să fie discutată în prealabil cu echipa noastră pentru a asigura o înțelegere clară și un proces eficient.

Clientul este încurajat să intre în contact cu noi pentru a discuta în detaliu opțiunile disponibile și pentru a lua decizii informate privind adaptarea și certificarea sabiei Pixelizate pentru a se potrivi nevoilor specifice. Siguranța și satisfacția clienților noștri rămân prioritățile noastre principale.