Sabia Pixelizată Fantasy - Pixel Art ( PG-5JAJW0T3UPG ) [photo_00]
Sabia Pixelizată Fantasy - Pixel Art ( PG-5JAJW0T3UPG ) [photo_01] Sabia Pixelizată Fantasy - Pixel Art ( PG-5JAJW0T3UPG ) [photo_02] Sabia Pixelizată Fantasy - Pixel Art ( PG-5JAJW0T3UPG ) [photo_03]
Sabia Pixelizată Fantasy - Pixel Art


Sabia Pixelizată nu este doar o piesă de decor; este o operă de artă ce emană forță și originalitate.


# sabie # fantasy # pixel art # lemn # puzzle # decorațiuni # lasercraft

Sabia Pixelizată Fantasy - Pixel Art

Cu pasiunea noastră pentru pixel art, vă prezentăm o capodoperă unică - Sabia Pixelată. Realizată cu măiestrie prin tăiere laser, această sabie aduce o reinterpretare modernă a simbolului medieval.

Fiecare detaliu pixelizată este taiată cu precizie si gravată laser, deasemenea vopsită, creând o combinație armonioasă între trecut și prezent.

Sabia Pixelizată nu este doar o piesă de decor; este o operă de artă ce emană forță și originalitate.

Detaliile pixelizate conferă un aspect contemporan, transformând această sabie într-un element distinctiv al colecției voastre.

Fiecare sabie este tăiată cu laser și personalizabilă la comandă, permițându-vă să alegeți culorile și designul după preferințele voastre. Indiferent dacă o expuneți ca element decorativ în locuință sau o utilizați pentru reconstituiri istorice, Sabia Pixelizată va captiva atenția și va aduce o notă de modernitate în colecția voastră.

Întruchipând spiritul aventurii și al creativității, Sabia Pixelizată este mai mult decât un obiect; este o declarație de stil și pasiune pentru pixel art.

Prin această creație, vă invităm să experimentați magia unei lumi pixelizate, adusă în viața voastră prin tăierea laser și iubirea pentru detaliu.

Produsul nostru, Sabia Pixelizată, este conceput exclusiv ca o decorațiune și nu trebuie considerat o jucărie. Este important să țineți cont că acest obiect nu este destinat utilizării de către copii nesupravegheați.

Avertisment:
Nu este o jucărie pentru copii: Sabia Pixelizată nu este fabricată pentru utilizarea ca jucărie și nu respectă standardele specifice de siguranță pentru jucării destinate copiilor.
Nesupravegheat de adulți: Utilizarea sau manipularea acestui produs de către copii trebuie să se facă sub stricta supraveghere a adulților responsabili.
🎨 Destinație exclusivă pentru decor:
Decorațiune pixelizată: Sabia este destinată să servească ca o decorațiune unică și nu trebuie folosită în activități care ar putea pune în pericol utilizatorul sau alte persoane din jur.
Utilizare responsabilă: Orice manipulare a produsului ar trebui să fie efectuată cu responsabilitate și conștientizare a naturii sale decorative.
Responsabilitatea utilizatorului:
Păstrați departe de copii: Recomandăm păstrarea sabiei într-un loc sigur, inaccesibil copiilor, pentru a evita orice potențiale pericole.
Informați și supravegheați: În cazul în care produsul este expus copiilor, asigurați-vă că aceștia sunt informați despre natura decorativă a sabiei și sunt supravegheați în permanență de adulți.

⚠ Prin achiziționarea și utilizarea sabiei, vă asumați responsabilitatea de a respecta aceste atenționări și de a utiliza produsul în mod corespunzător, în conformitate cu destinația sa exclusivă pentru decor.

Notă Importanță și Opțiuni Suplimentare:

Înțelegem că pot exista cereri specifice legate de utilizarea sabiei noastre Pixelizate. Dacă un client dorește să adapteze produsul pentru a fi utilizat ca jucărie și solicită o certificare specifică, vă punem la dispoziție opțiuni suplimentare:

Adaptarea Produsului pentru Utilizare Ca Jucărie:

Posibilitatea de a adăuga caracteristici specifice jucăriilor, cum ar fi mânerul ergonomic și materialul sigur.

În cazul în care clientul dorește ca sabia să fie adaptată pentru a fi considerată o jucărie, vom explora opțiuni pentru modificări corespunzătoare

Certificare la Comandă:

Putem colabora cu organisme de certificare pentru a obține un certificat specific, confirmând conformitatea cu standardele de siguranță pentru jucării.

Asigurăm că procesul de certificare este transparent și conform cerințelor legale.

Informări Suplimentare:

Furnizăm informații detaliate privind modul în care sabia poate fi utilizată în condiții de siguranță, inclusiv recomandări specifice pentru grupa de vârstă a utilizatorilor.

Consultare cu Echipa Noastră:

Recomandăm ca orice solicitare de adaptare sau certificare să fie discutată în prealabil cu echipa noastră pentru a asigura o înțelegere clară și un proces eficient.

Clientul este încurajat să intre în contact cu noi pentru a discuta în detaliu opțiunile disponibile și pentru a lua decizii informate privind adaptarea și certificarea sabiei Pixelizate pentru a se potrivi nevoilor specifice. Siguranța și satisfacția clienților noștri rămân prioritățile noastre principale.

Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm ) PID-5JAJYBKPIIG
PID-5JAJYBKPIIG

450 MDL 600 MDL


Sabie pixelată din placaj de mesteacăn, decorată în nuanțe de azuriu și cyan, realizată prin tăiere laser. Unica, non-joc, doar decorațiune.

Sabie Mijlocie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt PID-5JAK122S1RG
PID-5JAK122S1RG

95 MDL 150 MDL


Sabie pixelată din placaj de mesteacăn, decorată în nuanțe de roșu, portocaliu și galben, cu o coadă de culoare verde, realizată prin tăiere laser. Unica, non-joc, doar decorațiune.