Pixel Art Collection ( PG-5JAJW0PP524 ) [photo_00]
Pixel Art Collection ( PG-5JAJW0PP524 ) [photo_01] Pixel Art Collection ( PG-5JAJW0PP524 ) [photo_02] Pixel Art Collection ( PG-5JAJW0PP524 ) [photo_03]
Pixel Art Collection


Explorează Pixel Art cu obiecte unice din lemn și placaj, aducând stilul pixelizat în decorul tău cu pasiune și creativitate.

Pixel Art nu este doar o colecție de produse; este o călătorie într-un univers pixelat, unde fiecare articol are povestea sa distinctivă.


# pixel art # lemn # puzzle # decorațiuni # lasercraft

Colecția Pixel Art

În inima colaborării dintre "Lucrări Utilaje Tehnice SRL" și "SGAPPS LABS SRL" se naște o serie de produse inovatoare și pline de creativitate - Pixel Art.

Cu pasiunea noastră comună pentru arta pixelului, am transformat lemnul și placajul de mesteacăn în opere de artă captivante și unice.

Fiecare obiect, de la săbii la tablouri și suveniruri, este conceput cu grijă și atenție la detalii pentru a oferi o experiență autentică iubitorilor de pixel art.

Pixel Art nu este doar o colecție de produse; este o călătorie într-un univers pixelat, unde fiecare articol are povestea sa distinctivă.

Ne mândrim cu faptul că aducem în casele voastre nu doar obiecte, ci și povești memorabile. Personalizarea la comandă este inima serviciilor noastre, unde transformăm visurile clienților în realitate, creând obiecte pixelate de excepție. Cu o abordare unică, fiecare detaliu este atent proiectat și gravat pentru a oferi o notă specială fiecărui produs.

Decorațiunile pixelizate pe care le producem nu sunt doar o expresie a creativității noastre; sunt și un omagiu adus tradiției și măiestriei meșteșugărești. Fiecare piesă este lucrată cu multă răbdare și dragoste, astfel încât să dețină o calitate unică și să devină o bucată de artă de neegalat.

Colaborarea dintre Lucrările Utilaje Tehnice și SGAPPS LABS SRL aduce în prim-plan o colecție variată de obiecte pixelate, toate menite să aducă bucurie și originalitate în viețile celor care le îmbrățișează.

Săbii cu detalii fine, tablouri care prind viață și suveniruri personalizate reprezintă doar câteva din opțiunile noastre care vă invită să explorați și să vă conectați cu această formă de artă modernă.

În concluzie, Pixel Art nu este doar o serie de produse; este o poveste spusă prin lemn și placaj de mesteacăn.

Ne propunem să aducem în casele voastre nu doar decorațiuni, ci opere de artă pastelizată care să inspire și să creeze amintiri de neuitat.

Cu fiecare obiect, vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre artistice și să descoperiți frumusețea pixel art-ului într-un mod cu totul nou și captivant.

 
 
Sabie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt ( 62 x 25 cm ) PID-5JAJYBKPIIG
PID-5JAJYBKPIIG

450 MDL 600 MDL


Sabie pixelată din placaj de mesteacăn, decorată în nuanțe de azuriu și cyan, realizată prin tăiere laser. Unica, non-joc, doar decorațiune.

Sabie Mijlocie din Placaj de Mesteacăn - PixelArt PID-5JAK122S1RG
PID-5JAK122S1RG

95 MDL 150 MDL


Sabie pixelată din placaj de mesteacăn, decorată în nuanțe de roșu, portocaliu și galben, cu o coadă de culoare verde, realizată prin tăiere laser. Unica, non-joc, doar decorațiune.