Abanos - Ladă din Placaj, cutie din faneră ( PID-5J7DEE6RS9G ) [photo_00] PID-5J7DEE6RS9G

180 MDL 220 MDL

PID-5J7DEE6RS9G
Abanos - Ladă din Placaj, cutie din faneră

Pre Comandă

Mai multe laditele din placaj de mesteacan ar putea fi preferate față de cele din plastic. Laditele realizate din acest material pot rezista la uzura zilnică și la condiții de mediu variate.

Dimensiunile lăzii: 27cm x 39cm x 12cm , cutia este prelucrată cu lac rezistent la apa, îngheț ( condiții extreme de exterior). Lăcuirea e in nuanță cenușiu


# lada # cutie # placaj # fanera # depozitare # mesteacan # alimentar # lemn # lada din lemn # cutie pentru cadouri # lada pentru cadouri

Ladă din Placaj Abanos ( cutie din faneră )

Dimensiunile lăzii: 27cm x 39cm x 12cm

cutia este prelucrată cu lac rezistent la apa, îngheț ( condiții extreme de exterior)

Lăcuirea e in nuanță cenușiu

Există mai multe motive pentru care laditele din placaj de mesteacan ar putea fi preferate față de cele din plastic:

 1. Aspect Natural și Estetic Plăcut:

  • Placajul de mesteacan oferă un aspect natural, cu o textură fină și o nuanță caldă. Aceasta poate adăuga un farmec estetic plăcut în orice spațiu, spre deosebire de aspectul mai artificial al plasticului.
 2. Durabilitate și Rezistență:

  • Placajul de mesteacan este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa. Laditele realizate din acest material pot rezista la uzura zilnică și la condiții de mediu variate.
 3. Eco-Friendly și Sustenabilitate:

  • Mesteacanul este o resursă regenerabilă, iar utilizarea placajului din această specie de lemn poate fi gestionată în mod sustenabil. Astfel, laditele din placaj de mesteacan sunt o opțiune ecologică comparativ cu cele din plastic.
 4. Personalizare Ușoară:

  • Placajul de mesteacan poate fi ușor prelucrat și personalizat, oferind posibilități de design și dimensiuni variate. Acest aspect poate fi atractiv pentru cei care doresc produse unice sau personalizate.
 5. Rezistență la Umiditate:

  • Placajul de mesteacan are o bună rezistență la umiditate, ceea ce face laditele potrivite pentru utilizare în medii umede sau pentru depozitarea produselor care pot veni în contact cu umezeala.
 6. Ușurință în Manevrare:

  • Placajul de mesteacan este un material ușor, ceea ce face laditele din acest material ușoare și ușor de manevrat. Acest aspect poate fi important pentru cei care doresc să transporte sau să mute laditele frecvent.
 7. Caracter Rustic și Autentic:

  • Laditele din placaj de mesteacan pot adăuga un caracter rustic și autentic în spațiile în care sunt utilizate, ceea ce poate fi apreciat de cei care caută soluții originale și autentice de depozitare.
 8. Raport Calitate-Preț:

  • În general, produsele din placaj de mesteacan pot oferi un raport calitate-preț atractiv, oferind rezistență și estetică la un cost accesibil.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care unii consumatori ar putea prefera laditele din placaj de mesteacan față de cele din plastic, în funcție de preferințele personale și nevoile specifice.